Loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding kan op twee manieren, nl. via loopbaancheques of rechtstreeks via mij. Het verschil zal vooral in prijs en flexibiliteit liggen.
Indien je ervoor kiest loopbaancheques in te zetten, dan doe ik dat in samenwerking met Obelisk nv, Herseltsesteenweg 72 in Aarschot.
Of je in aanmerking komt voor loopbaancheques, kan je te weten komen via de Cel Loopbaancheques (lb.cheque@vdab.be of 02 506 12 05). Je kunt ook de website van de Vlaamse Overheid raadplegen en/of die van de VDAB. Daar kan je nog meer informatie vinden over loopbaanbegeleiding via loopbaancheques.

Als je recht hebt op loopbaancheques, zal het financieel goedkoper voor je uitkomen die in te zetten, maar is er een beperkte duur (4u, excl. kennismaking en nazorg). Dit kost je dan in totaal 40 euro voor de begeleiding (= 1 loopbaancheque). De Vlaamse overheid legt 510 euro EUR bij, wat dus erg voordelig is voor jou.

Facturatie

 

(als particulier, via je eigen vennootschap of via je werkgever)

Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, of je beslist te kiezen voor een hoger aantal uren loopbaanbegeleiding rechtstreeks via mij, is het aantal uren afhankelijk van je eigen doelstelling en proces. De inhoud van het programma is gelijklopend met het traject met loopbaancheques, maar we gaan dan dieper in op de thema’s die jij belangrijk vindt. Meestal kiezen klanten ervoor om enerzijds langer stil te staan bij grondig zelfinzicht, anderzijds om zich door mij te laten begeleiden bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Gezien mijn jarenlange professionele ervaring laat ik mijn coachees mee gebruik maken van mijn persoonlijk netwerk. Ook kunnen er meerdere opvolggesprekken plaatsvinden. De kostprijs wordt op voorhand besproken en opgevolgd gedurende het traject. Die prijs bepalen we in samenspraak en is functie van jouw financiële mogelijkheden.

Als je rechtstreeks via mij loopbaanbegeleiding volgt, zal de prijs hoger liggen, maar is er meer flexibiliteit binnen het aantal uren. In het systeem van de loopbaancheques heb je namelijk recht op 2 keer 4 uur loopbaanbegeleiding binnen de 6 jaar, met de mogelijkheid van deze meteen na elkaar te gebruiken indien je dat wenst. Je kan het tweede pakket wel pas aanvragen als je eerste is opgebruikt.

 


Contact

JPM Consult BVBA
BE 0473 944 671
Boudewijnvest 34, 3290 Diest
jean.paul.macken@skynet.be
GSM: 0478 566 170