Over mij

Mijn verhaal

Oudste zoon van 6 kinderen met een vader die zijn eigen KMO runde, 14 jaar ijverig actief scoutisme, studies latijn-grieks en daarna toegepaste economische wetenschappen in Leuven, voorzitter van een studentenvereniging en 22 jaar functioneren als manager en ondernemer, vader van drie intussen volwassen kinderen: het heeft mij vorm gegeven.

Een zware inzinking, voortgezette opleidingen in het begeleiden van processen tussen mensen en meer dan 15 jaar ervaring als coach-consultant doen mij beseffen dat ik pas écht verbinding krijg met anderen én met mezelf als ik eerst ruimte bied. Dat is dan ook mijn grote kracht.

Al deze ervaringen hebben mij de kracht gegeven om ten volle regisseur te zijn van mijn eigen leven en te staan voor wat ik te bieden heb.

Ik beschouw het als een voorrecht in een onafhankelijke vertrouwensrelatie te mogen werken met jou – een stuk van de weg samen te mogen afleggen om professioneel te ontdekken wat je écht graag wilt doen, wat écht aansluit bij wie jij bent – en met dat inzicht ook iets te doén.

Daar zit een zachte kant aan, maar ook een harde. Nieuwe inzichten werken bevrijdend, maar kunnen een pijnlijke realiteit openbaren. Nieuw gedrag kan veel energie vrijmaken, oud gedrag loslaten blijkt meestal een moeizaam proces te zijn waarbij ondersteuning welkom is. Die bied ik je graag aan vanuit eigen ervaring.

Terug

 


Contact

JPM Consult BVBA
BE 0473 944 671
Boudewijnvest 34, 3290 Diest
jean.paul.macken@skynet.be
GSM: 0478 566 170