Ik hecht veel belang aan uw privacy en wil daarom transparant zijn over de gegevens die over u verzameld worden en de manier waarop deze verwerkt worden.

Wie ben ik?

Jean-Paul Macken, Loopbaancoach
JPM Consult BVBA
BE 0473 944 671
Boudewijnvest 34, 3290 Diest
jean.paul.macken@skynet.be
GSM: 0478 566 170

Welke gegevens worden er verzameld en waarom?

Deze website verzamelt geen persoonsgegevens die direct aan u gelinkt zijn. Enkel uw IP-adres wordt geanalyseerd om te kijken of u een gewone bezoeker bent of een geautomatiseerd script dat automatisch de inhoud van deze website indexeert. Ook wordt er gekeken of u uit een gekend IP-adres blok komt dat bekend staat voor malafide praktijken.

Met wie worden uw data gedeeld?

Zoals hierboven vermeld, wordt enkel uw IP-adres gebruikt voor analyse. Hiervoor worden verwerkers ingeschakeld die in opdracht verantwoordelijk zijn voor de verwerking van deze gegevens en die zorgen voor de goede technische werking van de website (datatransmissie).

Wij delen uw data dus niet met derden.

Hoe worden uw data beschermd?

De bescherming van uw persoonsgegevens is zeer belangrijk en heeft (schrappen) daarom zijn de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maakt deze website gebruik van een beveiligde verbinding. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Via de website worden geen persoonsgegevens bewaard. Uw IP-adres wordt enkel bewaard door de verwerkers.

De gegevens die klanten doorgeven tijdens een begeleidingstraject, worden enkel schriftelijk (niet electronisch) bewaard op een veilige plaats en in een persoonlijk dossier dat de klant op ieder ogenblik kan inzien op aanvraag.

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot mij richten door een e-mail te sturen naar jean.paul.macken@skynet.be. Uw aanvraag wordt dan z.s.m. verwerkt.

Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit mijn persoonlijke klantenbestand.

Recht om klacht in te dienen

Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

Recht op beperking van de verwerking

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met data die door deze website naar uw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op uw harde schijf. Deze data worden gebruikt om de terugkerende bezoeker te identificeren en zo de website er beter op af te stemmen. De bezoeker zal op deze manier sneller kunnen inloggen en eventueel aangepaste inhoud te zien krijgen. Zo hoeft u niet bij ieder bezoek aan deze website uw persoonlijke gegevens opnieuw in te vullen.

Als u deze cookies wenst te verwijderen, dient u de handleiding van uw browser te raadplegen. Binnen uw browser beschikt u eveneens over de mogelijkheid uw instellingen omtrent deze cookies te configureren. Zo kan u de browser configureren dat deze het gebruik van cookies verhindert, dat deze u steeds waarschuwt wanneer er een cookie wordt aangemaakt of dat de cookies nadien van uw harde schijf verwijderd worden.


Contact

JPM Consult BVBA
BE 0473 944 671
Boudewijnvest 34, 3290 Diest
jean.paul.macken@skynet.be
GSM: 0478 566 170